FRI FRAGT OVER 600,- HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE OFFICIEL LI-NING DISTRIBUTØR

FORSENDELSE

 

HURTIG LEVERING INDEN FOR 1-3 HVERDAGE

Har du shoppet online her på Li-Ning.dk og skal have sendt din pakke, kan du vælge vores forsendelsesløsninger med GLS. På vores check-ud side, kan du vælge 3 forskellige leveringsmetoder - nemlig levering med eller uden omdeling samt levering til erhvervsadresse. 

 

ORDREBEHANDLINGSTID

Hos Li-Ning gør vi alt for at du kan få dine nye Li-Ning produkter leveret hurtigst muligt! Derfor bliver alle ordre plukket og pakket på vores centrallager i Herlev - alle hverdage mellem kl. 06.00 og 12.00. Ønsker du derfor, mulighed for, at få din pakke leveret dagen efter, bør din ordre være lagt senest kl. 12.00 i hverdagene. Så skal vi gøre vores bedste for at det lykkedes.

Nogle ordre kan have en længere behandlingstid end andre. Her er der blandt andet tale om, hvis der er tilvalgt opstrengning i ketchere eller navnetryk på tøj. Her kan der forventes op til 48 timers forlænget behandlingstid på disse ordre - dog i 99 % af tilfældene er der tale om maks 24 timers ekstra behandlingstid

 

INTERNATIONAL FORSENDELSE

Vi sender ordre til mere end hele 30 lande i hele Europa! På Li-Ning.dk er det kun muligt, at få leveret dine ordre til Danmark. Skal du derimod have leveret din ordre til Sverige skal du besøge vores svenske side - Li-Ning.se. Skal ordren leveres til ét af de andre 28 lande, så skal du besøge vores europæiske side - Li-Ning.eu.

 

FRI FRAGT 

Hvis du handler for mere end 600 kr. opnår du nemlig FRI FRAGT til pakkeshop i hele Danmark via GLS.

(Har du gjort brug af at præmiekort kan du først opnå gratis fragt, når du har handlet for 600 kr. udover dit præmiekort)

 

Hvis ikke du handler for 600 kr, kan du nedenfor se vores gældende fragtpriser:

  • LEVERING TIL PRIVATADRESSE I DANMARK - 60 KR.
  • LEVERING TIL PAKKESHOP I DANMARK - 60 KR.
  • LEVERING TIL ERHVERVSADRESSE I DANMARK - 60 KR.

GRATIS OMBYTNINGSRETUR

Ohh nej! Har du bestilt tøj eller sko som ikke passede som det skulle? Så kan du heldigvis, få ombyttet dine produkter, hvis du har købt for mere end 600 kr. på den samlede ordre*. Produkterne skal ombyttes inden for 14 dage fra du har modtaget/afhentet din ordre.

 

HVAD SKAL MAN GØRE?

For at få dine nye produkter frem så hurtigt som muligt, så kan du bestille den nye ordre med produkter i rette størrelser. Når du er ved at gennemfører den nye ordre, skal du notere i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning. Så snart vi modtager varen krediteres du for de returnerede produkter, så snart vi modtager dem og har færdigbehandlet din ombytning.

Følg vejledningen nederst på siden.

**Bemærk venligst at produkter som er købt med præmiekort, samt tøj med navnetryk eller opstrengede ketchere ej kan ombyttes.**

 

OMBYTNING

Enhver standard lagervare kan byttes indenfor 14 dage. Vi betaler returfragten for varer der ombyttes, hvis du benytter dig af returlabelen længere nede på siden. Vi sender også den eller de ombyttede varer fragtfrit. Forudsat at den sluttelige købspris er over den fragtfrie grænse på 600 kr. 

 

SÅDAN OMBYTTER DU:

  1. Du har modtaget din ordre og ønsker at ombytte en eller flere produkter.
  2. Lav en ny ordre med de produkter du ønsker at ombytte til. I den nye ordre skriver du i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning samt nævner ordrenummeret på den gamle ordre.
  3. Køb en returlabel til returpakken HER.
  4. Herefter skal produkterne pakkes forsvarligt og indleveres hos en GLS pakkeshop.
  5. Når vi modtager din returpakke kreditere vi beløbet fra din første ordre samt udgiften til returlabelen. 

RETURNERING

Hvis ombytning ikke er sagen og ét eller flere produkter skal returneres, så skal du læse mere her.

Retursedlen udfyldes og returneres sammen med varerne. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil beløbet for varen blive tilbageført indenfor 14 dage eller hurtigst muligt. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Hvis du ønsker en vare til en højere pris, bedes ny ordre afgivet. Du kan også afgive ny ordre med det samme og notere, at det vedrører ombytning. Så krediteres du de returnerede varer, så snart vi har modtaget dem.

SÅDAN GØR DU:

1. Bestil og print din returseddel samt returlabel, ved at klikke på knappen nedenfor.

2. Pak produkterne som skal sendes retur forsvarligt og sæt returlablen uden på pakken.

3. Aflevér din returpakke i nærmeste GLS Pakkeshop (Husk altid at få kvitteringen med fra GLS ved indlevering af returpakke)

4a. Ved ombytningsretur krediterer vi 60 dkk for dit udlæg af returlabel. 

4b. Ved returnering krediteres du varens beløb inden for 10 - 14 hverdage og udgiften til returfragten dækkes ikke


CLICK & COLLECT

Skal du bruge din ordre hurtigst muligt? Så kan naturligvis også afhente din ordre kvit og frit i vores Showroom i Herlev.

Så snart at din ordre er færdigbehandlet, vil du modtage en mail omkring din ordre er klar til afhentning.

Du har mulighed for at afhente ordre inden for vores showrooms gældende åbningstider:

Åbningstider:

Mandag: 11.00 - 17.00

Tirsdag:  11.00 - 17.30

Onsdag: 11.00 - 17.00

Torsdag: 11.00 - 17.30

Fredag:  11.00 - 17.00

Lørdage, søndage samt helligedage: Lukket