FRI FRAGT OVER 600,- BEMÆRK FORLÆNGET LEVERINGSTID OFFICIEL DISTRIBUTØR

LI-NING STRINGING TEAM

Vores opstrengere har mange års erfaring inden for opstrengning og du er som kunde derfor sikret noget af markedets højeste kvalitet inden for opstrengning af badmintonketchere.

Vi strenger udelukkende op på vores Li-Ning E5000 opstrengningsmasker som er specialudviklet til badmintonketchere og er af den grund nogle af markedets bedste.

Uanset om du bestiller en ketcher online med opstrengning, eller du indleverer din ketcher til opstrengning i vores showroom, er du altid sikret høj kvalitet. Har du brug for rådgivning om hvilken opstrengning du har behov for samt hvilken streng som passer bedst til dig, er du altid velkommen til at kontakte os - enten i vores showroom eller på telefon/mail.

Vores personale har mange års erfaring inden for opstrengning og du er som kunde derfor sikret noget af markedets højeste kvalitet inden for opstrengning af badmintonketchere.

Vi strenger udelukkende op på vores Li-Ning E5000 opstrengningsmasker som er specialudviklet til badmintonketchere og er derfor nogle af markedets bedste.

Uanset om du bestiller en ketcher online med opstrengning, eller du indleverer din ketcher til opstrengning i vores showroom, er du altid sikret høj kvalitet. Har du brug for rådgivning om hvilken opstrengning du har behov for samt hvilken streng som passer bedst til dig, er du altid velkommen til at kontakte os.