FRI FRAGT OVER 600,- HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE OFFICIEL LI-NING DISTRIBUTØR

SHOWROOM I HERLEV

Marielundvej 45 B, st. 2730 Herlev

Åbningstider:

Mandag: 11.00 - 17.00

Tirsdag:  11.00 - 17.30

Onsdag: 11.00 - 17.00

Torsdag: 11.00 - 17.30

Fredag:  11.00 - 17.00

Lørdage, søndage samt helligedage: Lukket

BESØG VORES SHOWROOM

I vores showroom i Herlev har du mulighed for at komme helt tæt på de nogle af de mange Li-Ning produkter som f.eks. ketchere, badminton tøj, sko, tasker og tilbehør samt en masse andre Li-Ning produkter. (Bemærk venligst at OUTLET produkter kun kan købes online)

Vi skal dog gøre opmærksom på, at du finder et begrænset udvalg af badminton- og løbetøj i vores showroom. Produkter som du finder i vores OUTLET-kategori, vil ikke være mulige at fremvise og prøve i vores showroom - MEN!

Du kan altid bestille en ordre online og vælge Click & Collect i vores showroom i Herlev. Her vil du kunne prøve alle de produkter som du har bestilt og evt. aflevere de produkter du ikke ønsker tilbage. 

Udover alle vores produkter kan du også altid få opstrenget din ketcher af vores dygtige opstrengningsteam som opstrenger ketchere til de danske Li-Ning spillere som eksempelvis, Anders Skaarup Rasmussen, Kim Astrup, Mathias Christiansen, Alexandra Bøje. Så skal du have opstrenget dine ketchere samme sted som stjernerne - så skal dine ketchere opstrenges hos os.

  LI-NING STRINGING TEAM

Vores opstrengere har mange års erfaring inden for opstrengning og du er som kunde derfor sikret noget af markedets højeste kvalitet inden for opstrengning af badmintonketchere.

Vi strenger udelukkende op på vores Li-Ning E5000 opstrengningsmasker som er specialudviklet til badmintonketchere og er af den grund nogle af markedets bedste.

Uanset om du bestiller en ketcher online med opstrengning, eller du indleverer din ketcher til opstrengning i vores showroom, er du altid sikret høj kvalitet. Har du brug for rådgivning om hvilken opstrengning du har behov for samt hvilken streng som passer bedst til dig, er du altid velkommen til at kontakte os - enten i vores showroom eller på telefon/mail.