FRI FRAGT OVER 600,- HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE OFFICIEL LI-NING DISTRIBUTØR

Handelsbetingelser

Levering
Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage - ofte afsendes ordren samme dag inden kl 13. Hvis der er tilkøbt opstrengning, bør der forventes afsending efter 2-3 hverdage.
Hvis det skulle forholde sig anderledes vil dette fremgå ved bestilling af varen.
Normal leveringstid til adresser i Danmark er 1-2 hverdage efter ordreafsendelse. Alle varer sendes med GLS eller Post Nord. Der tages forbehold for trykfejl, ændring af priser samt lagerstyringsfejl.
 
Returret (fortrydelsesret)
Hvis du mod forventning fortryder dit køb, kan alle standard lagervarer returneres inden for 14 dage fra modtagelsesdatoen. Ved returnering skal varen være i væsentlig samme stand og mængde som ved modtagelsen. Ved returnering betaler du selv fragten (se hvordan du kan bestille returlabel: FRAGT / PRISER / RETUR)
 
Købesummen krediteres til din konto indenfor 10 dage på den konto der er tilknyttet det betalingskort der er brugt ved købet. Fortrydelse kan også ske ved at nægte at modtage varen. Når du returnerer skal du vedlægge den returseddel der medfølger i udfyldt stand.
Varer der er leveret/bestilt efter kundens ønske med speciel opstrengning i ketcher, tøj med navnetryk og/eller landetryk eller klubtøj med tryk kan ikke returneres eller ombyttes. Præmier købt med præmiekort i vores præmieshop kan ej heller returneres.

Ombytning
Enhver standard lagervare kan byttes indenfor 14 dage. Vi betaler returfragten for varer der ombyttes (hvis du bruger returlabel - se her: FRAGT / PRISER / RETUR). Vi sender også den eller de ombyttede varer fragtfrit. Forudsat at den sluttelige købspris er over den fragtfrie grænse på de 600 kr. 
 
Retursedlen udfyldes og returneres sammen med varerne. Hvis vi ikke har den ønskede vare på lager, vil beløbet for varen blive tilbageført indenfor 14 dage eller hurtigst muligt. Varer kan kun ombyttes til varer med samme eller lavere pris. Hvis du ønsker en vare til en højere pris, bedes ny ordre afgivet. Du kan også afgive ny ordre med det samme og notere, at det vedrører ombytning. Så krediteres du de returnerede varer så snart vi har modtaget dem.
Præmier købt med præmiekort i vores præmieshop kan ikke ombyttes.
 
Ved særlige kampagner
Produkter som er solgt under kampagner som f.eks. Lagersalg, frafalder retten til "gratis ombytning", ved brug af fragtselskab. Du har naturligvis altid mulighed for at returnere og ombytte varer på normalvis, men vi dækker ikke omkostningerne i disse tilfælde.
 

Persondata ved køb
I forbindelse med at du foretager indkøb på vores websites, indsamler vi en række personoplysninger om dig. De oplysninger, som vi registrerer, er: Dit for- og efternavn, dine adresseoplysninger samt din e-mail-adresse. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du, at vi giver dig mulighed for at slå disse persondata op via din e-mail adresse eller telefonnummer. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mail adresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata bedes du kontakte kundeservice, der kan fjerne dine persondata. Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Reklamation
Vi kontrollerer alle varer inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition skriv venligst til kundeservice på email: service@li-ning.dk og du vil få svar inden for 48 timer. 
Varer der returneres med reklamation, bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 7 dage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 14 dage. Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til købeloven.
 
Konkurrencebetingelser
Du kan kun deltage i konkurrencen én gang per trækning. Konkurrencen er ikke købsbetinget. Du er med i lodtrækningen om præmierne, når du deltager i den pågældende konkurrence enten per e-mail eller på Facebook og/eller har svaret rigtigt på spørgsmålene. Ved mistanke om snyd har vi ret til at udelukke deltagere af lodtrækningen.

Hvis du vinder
Vinderne af konkurrencen får direkte besked pr. e-mail, og navnene offentliggøres på websitet. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt denne offentliggørelse. Vinderne modtager deres præmie i løbet af ca. 14 dage. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
 
Persondata
Deltager du i konkurrencen, skal du huske at opgive alle de personlige oplysninger, der er angivet ved konkurrencen, så vi kan sende dig eventuelle præmier. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle trykfejl. Vi forbeholder os ret til med øjeblikkelig virkning at ændre gevinsterne i en konkurrence eller helt afbryde konkurrencen. Ansatte hos os samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Vinderne af konkurrencerne skal selv indberette og afholde præmieafgift overfor SKAT. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.
 
Priser og rabatter
Vi tager forbehold for tryk og tastefejl i forbindelse med priser og rabatter. Ved specialaftaler til køb af klub- eller firmatøj, (herunder også indkøbte præmiekort) må man ikke kombinere de forhandlede priser (præmiekort) med andre typer rabatter eller rabatkoder. Badmintonbolde er ikke med i normale udsalgskampagner. Rabatter på bolde kan forekomme ved køb af flere dusin.
 

Generelt
Hvis du skulle have yderligere spørgsmål, kan du få svar på det meste ved at klikke på Kundeservice øverst på websitet. Du er også velkommen til at kontakte vores kundeservice på service@li-ning.dk eller tlf. (+45) 31 25 00 10. Vi beder dig have dit ordrenummer klar.

Returadressen er:
Sportbiz ApS, Marielundvej 45B st., DK-2730 Herlev, CVR-nr. 30349296