FRI FRAGT OVER 600,- HURTIG LEVERING 1-3 HVERDAGE OFFICIEL LI-NING DISTRIBUTØR

GRATIS OMBYTNINGSRETUR

Ohh nej! Har du bestilt tøj eller sko som ikke passede som det skulle? Så kan du heldigvis, få ombyttet dine produkter, hvis du har købt for mere end 600 kr. på den samlede ordre*. Produkterne skal ombyttes inden for 14 dage fra du har modtaget/afhentet din ordre.

 

HVAD SKAL MAN GØRE?

For at få dine nye produkter frem så hurtigt som muligt, så kan du bestille den nye ordre med produkter i rette størrelser. Når du er ved at gennemfører den nye ordre, skal du notere i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning. Så snart vi modtager varen krediteres du for de returnerede produkter, så snart vi modtager dem og har færdigbehandlet din ombytning.

Følg vejledningen nederst på siden.

**Bemærk venligst at produkter som er købt med præmiekort, samt tøj med navnetryk eller opstrengede ketchere ej kan ombyttes.**

 

OMBYTNING

Enhver standard lagervare kan byttes indenfor 14 dage. Vi betaler returfragten for varer der ombyttes, hvis du benytter dig af returlabelen længere nede på siden. Vi sender også den eller de ombyttede varer fragtfrit. Forudsat at den sluttelige købspris er over den fragtfrie grænse på 600 kr. 

 

SÅDAN OMBYTTER DU:

  1. Du har modtaget din ordre og ønsker at ombytte en eller flere produkter.
  2. Lav en ny ordre med de produkter du ønsker at ombytte til. I den nye ordre skriver du i kommentarfeltet, at der er tale om en ombytning samt nævner ordrenummeret på den gamle ordre.
  3. Køb en returlabel til returpakken HER.
  4. Herefter skal produkterne pakkes forsvarligt og indleveres hos en GLS pakkeshop.
  5. Når vi modtager din returpakke kreditere vi beløbet fra din første ordre samt udgiften til returlabelen.